Työkaluvaunulla autotalli järjestykseen

Aihealueessa: Muut

Onko autotallisi aivan sekaisin ja työkalut lojuvat siellä täällä? Ja kun on aika tehdä pientä remonttia, niin aina joku väline on hukassa ja sen etsiminen on aikaa vievä prosessi.  Mikset helpottaisi elämääsi ja hankkisi työkaluvaunua?

Työkaluvaunu on ihan mahtava keksintö ja tosi hyvä keino säilyttää työkaluja. Työkaluvaunu on helppo siirtää paikasta toiseen ja työkalut pysyvät siinä siistissä järjestyksessä. Työkaluvaunussa on eri kokoisia lukittavia laatikkoja, jotka soveltuvat eri kokoisille työkaluille. Suurempiin laatikoihin mahtuvat isot työkoneet kuten porakoneet tai hiomakoneet ja pienimmissä laatikoissa on kätevät säilytysjärjestelmät pienille tavaroille.

Autotallin ei aina tarvitse olla kaaoksessa ja tupaten täynnä tavaraa. Työkaluvaunu vie vain vähän tilaa ja siinä työkalut säilyvät hyvässä kunnossa ja turvassa. Se on todella kätevä ja kompakti järjestelmä ja sen liikuteltavuuden ansiosta aikaa jää enemmän itse työn tekemiseen, kun tavaroiden siirtelyyn ei kuluu niin kauaa aikaa. Ja mikä parasta ympäristö säilyy siistin näköisenä.

Työkaluvaunuja on monen hintaisia. Kotikäyttöön sopivan työkaluvaunun saa parilla sadalla eurolla, mutta ammattilaisen vaunut ovat kalliimpia. Maksamalla vähän enemmän saa laadukkaamman kärryn, joka kestää isältä pojalle. Vaunuja on myynnissä sekä työkaluilla että ilman työkaluja. Jos hankkii työkaluvaunun työkaluilla, niin saa varmasti toimivat työkalut jotka toimivat hyvin keskenään. Toisaalta jos itsellä on valmiiksi laadukkaat työkalut, niin voi hankkia pelkän vaunun niitä varten.

Laadukkaimmissa vaunuissa on lukittavat pyörämekanismit, joten niitä voi käyttää myös kaltevalla alustalla. Laadukkaat tehdaskäyttöön soveltuvat pyörät myös varmistavat sen, että kärry liukuu helposti erilaisilla alustoilla. Laatikoissa on laakeroidut laatikkomekanismit ja sulkijamekanismit, että ne pysyvät kiinni myös kärryä liikuteltaessa.

Työkaluvaunun lisäksi autotalliin kannattaa asentaa hyllyjärjestelmä sekä seinälle tarpeeksi koukkuja. Mikset myös asentaisi pientä työpöytää autotallin seinustalle, jos tila vain antaa myöden. Usein autotallissa tarvitaan pieniä töitä varten työpöytää, jonka yläpuolella on hyvä valaistus. Markkinoilla on monia säilytysjärjestelmiä, joista voi suunnitella itselleen juuri omaan autotalliinsa parhaiten soveltuvan ratkaisun. Säilytyksessä kannattaa hyödyntää koko seinäpinta-ala ja suurimmat säilytystelineet esimerkiksi suksiboksia ja renkaita varten voi kiinnittää autotallin kattoon.

Näiden asioiden lisäksi tee autotallissa suursiivous. Heitä pois kaikki rikkoutuneet tavarat, kuten ämpärit ja ikivanhat harrastusvälineet. Usein autotallissa tulee säilöttyä myös tavaroita, joita ei ole käyttänyt vuosikymmeneen. Mieti, että voisiko niistäkin jo luopua. Vie kierrätykseen vanhat laudanpätkät, tyhjät maalipurkit, lasipullot- ja purnukat sekä pahvilaatikot.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Kommentit

Tässä artikkelissa ei ole kommentteja.

Lisää kommentti

Required

Will not be published. Required

Optional